Baggrund om Landbrugssiden.dk

Landbrugssiden er for alle, som vil købe eller sælge landbrug. Landbrugssiden samler data om alle landbrugsejendomme til salg i Danmark for at give et samlet overblik over markedet.

Landbrugssiden.dk er udarbejdet og vedligeholdt af Boligsiden A/S, som ejes af ejendomsmæglere og ejendomsmæglerkæder.

En hurtig og pålidelig kilde

Boligsiden får som den eneste boligportal direkte indberetninger fra alle professionelle ejendomsformidlere (boligadvokat og ejendomsmægler) i Danmark. Derfor er Boligsiden den datakilde, der til enhver tid kan tilbyde den mest aktuelle og valide statistik og information om boligmarkedet.

Når en sælger sætter sin ejendom til salg hos en ejendomsmægler eller anden professionel ejendomsformidler, bliver alle informationer om ejendommen automatisk sendt til Landbrugssiden. Landbrugssiden er således det første sted, der har alle aktuelle informationer om udbud, liggetider og priser.

Søgning – for dig, der gerne vil se ejendomme til salg i Danmark

Du kan starte din søgning ved at klikke boligtype af og vælge et område. Du kan også starte din boligsøgning på kort. Herefter får du vist alle de ejendomme til salg i det område, du har søgt i. Vi gemmer automatisk dine søgninger, så det behøver du ikke tænke på.

Du kan nemt finde yderligere informationer om en given boligen hos ejendomsmægleren – Du skal blot klikke på ‘Se bolig hos mægler’.

Validitet af data og ansvarsfraskrivelse

Landbrugssiden modtager data direkte fra ejendomsmæglerne umiddelbart efter, at sagen er sat til salg. Når mægleren ændrer prisen, eller sagen ikke længere er til salg, modtager Landbrugssiden straks information herom.

Boligsiden A/S indsamler og præsenterer data om de udbudte ejendomme, men påtager sig intet ansvar for rigtigheden af de oplysninger, som er anført på hjemmesiden.

Boligsiden A/S påtager sig heller intet ansvar i forhold til oplysninger, som fremkommer via links.

Kontaktoplysningerne for Boligsiden A/S

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 7027 4999
Mail: post@boligsiden.dk
CVR.: 12375646

1999-2024 © Boligsiden A/S