TILBAGE

Tuse Næs Vej 15, Holbæk

15 rum

543 m2

7.495.000

VELGJORT IDYL VED FJORDEN

På nordsiden af Holbæk Fjord, blandt bugtende marker, skov og kystnær natur, ligger denne store, smukke landejendom, som bærer på næsten 250 års arkitekturhistorie og ved kåring er blevet udnævnt som et af de 10 mest bevaringsværdige ejendomme i Holbæk. Det fortidige islæt er velbevaret inde som ude og kombineres fortrinligt med moderne faciliteter i beboelsen, ligesom haven er udover det sædvanlige. Hvis I sætter pris på fredelige, naturskønne omgivelser og ønsker at slå familierne sammen eller måske endda drive en virksomhed fra egen grund, er dette stedet.

Åbne vidder kendetegner omgivelserne, og I vil med garanti sætte pris på den betagende udsigt over Holbæk Fjord, som I får glæde af fra matriklen. Tuse Næs er i det hele taget omkranset af vand, og ved kysterne indbyder sandstrande og store skove til udflugter året rundt. Skal der provianteres, stiller Holbæk alle fornødenheder til rådighed få kilometer herfra.

Det er lidt som at træde tilbage i tiden og ind i én af Morten Korchs fortællinger, når man ankommer til denne idylliske ejendom. Forestil jer at køre ned ad den lange indkørsel, flankeret af enge og marker på begge sider, hvorefter denne imponerende gård og pragtfulde have åbenbarer sig. Bindingsværksejendommen, der kendes som Engmosegård, er udførligt vedligeholdt. Heriblandt blev stråtaget på tre af de fire længer udskiftet i 2022, den sidste længe blev skiftet for 12-14 år siden.

Ud af grundens godt 4 hektar fylder haven omtrent 1,5 af dem og er anlagt fuldkommen i tråd med ejendommen. Der er en sø, masser af frugttræer, rhododendron, hortensia og alskens øvrige robuste planter såvel som solrige og skyggefulde terrassemiljøer. Således får I fantastiske rammer om udelivet. Havens store herlighedsværdi er tilmed blevet anerkendt i en udsendelse af TV2 Øst fra 2020.

Inden døre møder I et lyst og elegant hjem, som er spækket med lys, charmerende detaljer og smukke materialer. Tre længer er afsat til beboelse, mens den fjerde rummer værksted og gode disponible rum, hvor I kan udfolde hobbyer og erhverv. I praksis er der tre særskilte boligenheder, så har I drømme om at bo sammen flere generationer eller måske endda åbne et Bed and Breakfast, så er udgangspunktet ideelt. Imidlertid er mulighederne nærmest uendelige takket være de knap 500 boligkvadratmeter.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

MIE NORDLUND

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Mobil: 6175 2345
MIN@and-living.dkForespørg fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &LIVING ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.