Landbrugssidens privatlivspolitik

Deklaration af Landbrugssiden.dk's brug af cookies
Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Ja
Trafikmåling Nej Ja
Oversigt:

1. Generelt
2. Cookies?
2.1 Hvad er en cookie?
2.2 I hvor lang tid opbevares cookies?
2.3 Hvordan undgår jeg cookies?
2.4 Hvad cookies bruges til på vores websites?
2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
3. Privatlivspolitik
3.1 Private oplysninger
3.2 Informationsdeling
4. Brug af personoplysninger
4.1 Kontakt vedr. personoplysninger
4.2 Beskyttelse af personoplysninger

1. Generelt

Dette website udbydes af:

Boligsiden A/S
Kronprinsensgade 6, 2.
1114 København K
Telefon: 7027 4999
Email: kontakt@boligsiden.dk

Når du besøger websitet, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Landbrugssiden.dk forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

2. Cookies

Når du besøger Landbrugssiden.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du under punkt 2.3 få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1 Hvad er en Cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2 I hvor lang tid opbevares cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i højst 6 måneder fra sidste gang, du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 6 måneder fra dit seneste besøg på et af vores websites.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik på den relevante browser for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles:

Hvis du har en browser, der ikke er nævnt ovenfor, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette på post@boligsiden.dk, hvorefter vi vil tilføje en vejledning vedrørende denne browser. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

2.4 Hvad bruges cookies til på vores websites?

Når du søger på Landbrugssiden.dk indsamles oplysninger, der husker dine søgninger. Landbrugssiden.dk anvender cookies til at personalisere din navigation, således at dine indstillingerne er de samme, næste gang du søger på Landbrugssiden.dk.

Vi bruger også cookies i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende.

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

Landbrugssiden.dk anvender cookies fra samarbejdspartnere (tredjeparts-cookies), der sender cookies via vores websites og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites.

Landbrugssiden.dk anvender cookies fra følgende tredjepart:

TredjepartFormål
Google Adwords RemarketingMarketing
Google Classic Analytics (ga.js)Trafikmåling
Google MapsDrift
Google Tag ManagerTrafikmåling
Google Universal Analytics (analytics.js)Trafikmåling
SurveymonkeyDrift

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Privatlivspolitik

Følgende privatlivspolitik gælder for brugen af Landbrugssiden.dk og undersider.

3.1 Private oplysninger

Når du anvender Landbrugssiden.dk logges løbende oplysninger omkring din brug. Det primære formål med dette er intern analyse, hvilket løbende giver os mulighed for at forbedre oplevelsen for vores brugere.

Hertil gemmes informationer om samtykke i op til 12 måned. Det primære formål med dette er juridisk dokumentation.

3.2 Informationsdeling

Landbrugssiden.dk sælger eller videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Landbrugssiden.dk videregiver kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere de produkter eller oplysninger, du har bedt om.

Hertil er der tilfælde, hvor vi videregiver information omkring anvendelse af Landbrugssiden.dk til samarbejdspartnere. Dog vil dette aldrig være personlige informationer.

4. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

4.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Landbrugssiden.dk, skal du rette henvendelse på post@boligsiden.dk eller telefon 7027 4999. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

4.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.