Af: Simon Møbjerg Sørensen
13-12-2017

Landbrugssiden.dk får statistikunivers

Som noget nyt kan du finde nøgletal og statistikker på udbud, priser og liggetider på forskellige typer af landbrugsejendomme på Landbrugssiden.dk. Det sker i sitets nye statistikunivers, der rummer kurver over nøgletal på seks forskellige ejendomstyper i alle Danmarks regioner og landsdele.

”Landbrugssiden.dk’s nye statistikunivers er et godt værktøj til at se for eksempel prisudviklingen for den ejendomstype, du er på jagt efter, i det område du er interesseret i. Vi har haft succes med et statistikværktøj på Boligsiden.dk, og vi er stolte af, at vi nu kan tilbyde noget lignende til brugerne på Landbrugssiden.dk,” siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør på Boligsiden.dk, der udarbejder og vedligeholder Landbrugssiden.dk.

Er du for eksempel interesseret i at købe en kvæggård, kan du gå ind på Landbrugssiden.dk’s statistikunivers og sammenligne udbudspriser i Sydjylland og Vestjylland. Her vil du opdage, at priserne de seneste tre år er faldet så meget i Sydjylland, at det nu er dyrere at købe kvæggård i Vestjylland.

Find det nye statistikområde i topmenuen fra forsiden af Landbrugssiden.dk eller følg dette link.

Artikler
Efter tre år med stigninger: Salget af landbrug falder
Efter tre år med stigninger: Salget af landbrug falder
Salget af landbrugsejendomme steg hvert år fra 2014 til 2017, men nu er kurven knækket i den anden retning. Der bliver dog stadig solgt fem procent flere landbrug end for fem år siden, viser nye handelstal fra Landbrugssiden.dk.
Landbrugssiden.dk får statistikunivers
Landbrugssiden.dk får statistikunivers
Det er nu muligt at se nøgletal på kvæggårde, skovejendomme og meget mere i Landbrugssiden.dk’s nye statistikunivers.
Boligsalget blomstrer i flere landdistriktskommuner
Boligsalget blomstrer i flere landdistriktskommuner
I år er der investeret flere penge i huskøb i mange danske landkommuner, flere steder er stigningsprocenten over landsgennemsnittet. Kommunernes anstrengelser for at skabe vækst og udvikling bærer frugt, lyder det fra formanden for Landdistrikternes Fællesråd.
Gang i salget: Flere landejendomme skifter hænder
Gang i salget: Flere landejendomme skifter hænder
Der er solgt 675 landejendomme i første halvdel af 2017. Det er 19 procent flere end i samme periode sidste år.
Salget af landejendomme stiger 67 procent
Salget af landejendomme stiger 67 procent
Årets første kvartal på boligmarkedet har budt på masser af salg. Og det gælder også, hvis man ser særskilt på handler af landejendomme. Tal fra Boligsiden.dk viser, at der i de tre første måneder af 2017 blev solgt 427 boliger i kategorien, hvilket er en stigning på 67 procent sammenlignet med samme periode i 2013. Nordjylland …