Af: Anne-Mette Bache Jensen
29-06-2016

Saml hele familien med et landkøkken

UdklipI et landkøkken er der ikke bare masser af plads til hele familien, men landkøkkenet er også rummeligt nok til, at gastronørden kan brede sig med alt sit udstyr. Så har du en lille masterchef gemt i maven, er det altså helt i landkøkkenets ånd at lade skærebrætter og (flotte) maskiner stå fremme og pynte og vidne om et køkken, der er både stilfuldt og funktionelt.

Plads til hjælpende hænder

Et landkøkken er kendetegnet ved meterlang bordplads, låger med fræsningsdetaljer, vitrineskabe med kig til stel og udstyr og ikke mindst en god, stor spiseplads – allerhelst midt i det hele. Med god plads til store armbevægelser bliver der også rigeligt plads til hjælpende hænder. Som familie kan man derfor nemt hjælpes ad og på én gang få æltet bolledej og snittet grøntsager uden at sidde lårene af hinanden imens. Landkøkkenet er charme og idyl, og så passer det perfekt til familien, der nyder at tilbringe tid i køkkenet og kredse om madlavningen i dejligt selskab.

Også gastronørden kan få plads til at udfolde sig  

Bruger du al din fritid på at holde dig orienteret om de nyeste madtrends, og er køkkenet din hjemlige legeplads, hvor alle gastroeksperimenterne føres ud i livet? Så er landkøkkenet ikke nogen dårlig investering, for her er der plads til at forene funktionalitet og æstetik. Alt der skal tilsluttes en stikkontakt bliver som regel gemt væk i skuffer og skabe i det klassiske køkken. Det skyldes både pladsmangel og en hurtig vurdering af de indkøbte maskiners æstetiske potentiale. I landkøkkenet, derimod, viser man gerne sit udstyr frem i både vitrineskabe og på køkkenbordet hvor krydderurter, blendere og knivblokke troner i skøn forening. Har du tilmed investeret i solide kvalitetsmaskiner er de kun med til at give dit landkøkken endnu mere charme og personlighed.

”Hvis man er glad for at dyrke egne krydderurter og grøntsager og i det hele taget sætter pris på gastronomisk kvalitet, så kommer landkøkkenet ofte med ejendomme, der rummer gode muligheder for både jordbrug og dyrehold” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

3 lækre landkøkkener

Skovskrænten 6, 2620 Albertslund: http://www.boligsiden.dk/salg/380511474 (Billedet øverst) 
Vidunderlig ejendom med dejligt lysindfald, charmerende gårdhave og beliggende lige ud til skøn natur i Vestskoven. Huset er udstyret med et lækkert, lyst landkøkken med ternede gulve og en væg af vitrineskabe. Udbudspris: 4.975.000 kr.

Halkærvej 116, Borup, 9240 Nibe: http://www.boligsiden.dk/salg/826401207
Utroligt indbydende og smukt vedligeholdt landejendom med god plads til den store familie. Gode muligheder for heste- og dyrehold. Køkkenet er et klassisk, hvidt landkøkken med central bord- og spiseplads og rustikt klinkegulv. Udbudspris: 1.295.000 kr.

Svenstrupvejen 24, 4130 Viby Sjælland: http://www.boligsiden.dk/salg/480717147
Blandt dejlig natur og med jævnlige besøg af dyrevildt ligger denne fantastiske landejendom, der med egen køkkenhave og god plads til dyrehold er oplagt for den gastronomisk interesserede. Husets landlige køkken er smukt i træ med fine detaljer og rødbrune klinker. Udbudspris: 4.249.000 kr.

Artikler
Efter tre år med stigninger: Salget af landbrug falder
Efter tre år med stigninger: Salget af landbrug falder
Salget af landbrugsejendomme steg hvert år fra 2014 til 2017, men nu er kurven knækket i den anden retning. Der bliver dog stadig solgt fem procent flere landbrug end for fem år siden, viser nye handelstal fra Landbrugssiden.dk.
Landbrugssiden.dk får statistikunivers
Landbrugssiden.dk får statistikunivers
Det er nu muligt at se nøgletal på kvæggårde, skovejendomme og meget mere i Landbrugssiden.dk’s nye statistikunivers.
Boligsalget blomstrer i flere landdistriktskommuner
Boligsalget blomstrer i flere landdistriktskommuner
I år er der investeret flere penge i huskøb i mange danske landkommuner, flere steder er stigningsprocenten over landsgennemsnittet. Kommunernes anstrengelser for at skabe vækst og udvikling bærer frugt, lyder det fra formanden for Landdistrikternes Fællesråd.
Gang i salget: Flere landejendomme skifter hænder
Gang i salget: Flere landejendomme skifter hænder
Der er solgt 675 landejendomme i første halvdel af 2017. Det er 19 procent flere end i samme periode sidste år.
Salget af landejendomme stiger 67 procent
Salget af landejendomme stiger 67 procent
Årets første kvartal på boligmarkedet har budt på masser af salg. Og det gælder også, hvis man ser særskilt på handler af landejendomme. Tal fra Boligsiden.dk viser, at der i de tre første måneder af 2017 blev solgt 427 boliger i kategorien, hvilket er en stigning på 67 procent sammenlignet med samme periode i 2013. Nordjylland …