Af: Anne-Mette Bache Jensen
29-02-2016

Bonderøv med stil

Skibelundvej 15, 6092 Sønder Stenderup. Foto Lilienhoff (Boligsiden.dk)

Nogle af de mest eksklusive landejendomme, der er til salg netop nu, ligger i fuldstændig naturskønne områder. Det er store ejendomme med masser af plads både ude og inde, og der er styr på stilen. Ejendommene er renoverede og fremstår lækre og imødekommende.

”Disse hjem er oplagte, hvis man gerne vil bo på landet i en større ejendom, men ikke nødvendigvis har noget ønske om at drive landbrug. Her kan man fx udleve drømmen om at bo flere generationer under samme tag eller få kvadratmeter nok til en pladskrævende hobby”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Tre smukke landejendomme

Er du til imponerende alléer, sirligt revne gårdspladser, landkøkkener, imposante stuer og private søer? Du får det hele her. Der skal mange millioner på bordet, men så bliver du også gårdejer på første klasse. Se de flotte landejendomme nedenfor, hvor den smukke natur og underskønne udsigter supplerer de storladne stuer indenfor.

Lønholtvej 3, 3480 Fredensborg: http://www.boligsiden.dk/salg/396206839

Slettegård er en eksklusiv oase i Nordsjælland, hvor du kombinerer 545 stilsikre boligkvadratmeter med 493.000 kvadratmeter grund med egen sø og marker, eng og skovhegn, så langt øjet rækker. En smuk og moderne måde at bo på landet. Udbudspris: 30.000.000 kr.

Skibelundvej 15, 6092 Sønder Stenderup http://www.boligsiden.dk/salg/973042225 (billedet øverst)

Mægler beskriver ejendommen som ”Elegant og storladen neoklassicistisk proprietærgård”, og det skildrer ganske godt, hvad vi har med at gøre. Der er tale om en absolut imponerende slægtsgård med 795 kvadratmeter bolig. For dig, der ikke kan nøjes med mindre. Udbudspris: 29.800.000 kr.

Sundgårdsvej 8, 10, 12, 5750 Ringe http://www.boligsiden.dk/salg/836150772

Bo i et stykke vaskeægte danmarkshistorie her på Fjellebro Skovgods. Hovedbygningen er opført lige omkring år 1600 og er blevet renoveret løbende siden. Her er det især placeringen på et lille næs, du skal bide mærke i. Det giver godset en fantastisk placering næsten omkranset af vand. Og med 1.278 kvadratmeter bolig får du uden tvivl plads nok. Udbudspris: 28.000.000 kr.

Artikler
Efter tre år med stigninger: Salget af landbrug falder
Efter tre år med stigninger: Salget af landbrug falder
Salget af landbrugsejendomme steg hvert år fra 2014 til 2017, men nu er kurven knækket i den anden retning. Der bliver dog stadig solgt fem procent flere landbrug end for fem år siden, viser nye handelstal fra Landbrugssiden.dk.
Landbrugssiden.dk får statistikunivers
Landbrugssiden.dk får statistikunivers
Det er nu muligt at se nøgletal på kvæggårde, skovejendomme og meget mere i Landbrugssiden.dk’s nye statistikunivers.
Boligsalget blomstrer i flere landdistriktskommuner
Boligsalget blomstrer i flere landdistriktskommuner
I år er der investeret flere penge i huskøb i mange danske landkommuner, flere steder er stigningsprocenten over landsgennemsnittet. Kommunernes anstrengelser for at skabe vækst og udvikling bærer frugt, lyder det fra formanden for Landdistrikternes Fællesråd.
Gang i salget: Flere landejendomme skifter hænder
Gang i salget: Flere landejendomme skifter hænder
Der er solgt 675 landejendomme i første halvdel af 2017. Det er 19 procent flere end i samme periode sidste år.
Salget af landejendomme stiger 67 procent
Salget af landejendomme stiger 67 procent
Årets første kvartal på boligmarkedet har budt på masser af salg. Og det gælder også, hvis man ser særskilt på handler af landejendomme. Tal fra Boligsiden.dk viser, at der i de tre første måneder af 2017 blev solgt 427 boliger i kategorien, hvilket er en stigning på 67 procent sammenlignet med samme periode i 2013. Nordjylland …