Af: Anne-Mette Bache Jensen
23-05-2015

Fem lækre landsteder

Rudvej 12, 5580 Nørre Aaby. Foto Home

Masser af lys, luft og ikke mindst plads kendetegner de store, moderne landsteder og lystejendomme, der ligger på og omkring de danske landeveje. Her er kælet for detaljerne og brugt de bedste materialer i moderniseringen af de gamle ejendomme. Her er store landkøkkener, flot svungne trapper og højt til loftet. Der er fine detaljer som håndlavet stuk og gedigne plankegulve, og der er er typisk plads til heste eller andet dyrehold.

Ejendommene er til dig, der vil leve livet på landet på første klasse. Her er herregårdslignende hovedhuse, perfekt revet grus på gårdspladsen og svungne smedejernslåger, der rammer dit nye hjem ind på smukkeste vis.

”Ejendommene her på listen hører til i den absolut dyre ende. Man kan sagtens finde billigere alternativer, hvis man vil bo på landet uden at leve landmandslivet. Men ønsker man det bedste af det bedste, er der her nogle virkelig gode bud på, hvad man kan få, hvis man ikke vil bo i byen og have en grund, der måles i hektar og ikke i kvadratmeter”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Fem lækre landsteder

Sophienlund Alle 2-4, 3250 Gilleleje http://www.boligsiden.dk/salg/117452936

Imponerende ejendom på Sjællands nordkyst. Du får 328 moderniserede kvadratmeter bolig i smukke omgivelser. Her er synlige loftsbjælker, masser af lys og to skønne havestuer. Der er ridehus og en staldbygning, hvor det er muligt at etablere hestebokse. Udbudspris: 19.500.000 kr.

Vroldvej 192, 8660 Skanderborg http://www.boligsiden.dk/salg/520658916
Herregårdsstemning og direkte adgang til Mossø. Denne smukke ejendom kan blive din, og har du nogensinde drømt om et landsted, må det her så afgjort opfylde dine drømme. Det store, romantiske landkøkken og de fine detaljer i stuerne, bl.a. håndlavet stuk, er ikke til at stå for. Og naturligvis er der plads til hestehold også. Udbudspris: 9.700.000 kr.

Rudvej 12, 5580 Nørre Aaby http://www.boligsiden.dk/salg/954160794 (Se billedet øverst)
Eksklusivt landsted med udsigt til Føns Vig. Utrolig velholdt arkitekttegnet ejendom med masser af lys og skøn udsigt ud over vandet og fårefolde fra de fleste rum. Her bor du på landet på første klasse, og du er kun 15 minutters kørsel fra Middelfart. Udbudspris: 10.800.000 kr.

Tangåvej 1, 5871 Frørup http://www.boligsiden.dk/salg/724972342/
Denne lystejendom er opført i 1877, men fremstår i dag totalt istandsat og topmoderne. Her er lys, luft og gode materialer, bl.a. Dinesen Douglas-gulve og flotte klinkegulve med gulvvarme. Der er en spritny stald med fem hestebokse, der opfylder alle krav i den nye hestelov. Udbudspris: 7.900.000 kr.

Skibsholtvej 86, 7120 Vejle Øst http://www.boligsiden.dk/salg/870139726/     
Supercharmerende og romantisk landsted 11 km. nordvest for Vejle. Huset her er også en gammel svend fra 1827, men det har været igennem en gennemgribende ombygning og modernisering. Her er huset til den romantiske bonderøv, der vil have både bindingsværk og stråtag og en placering i grønne omgivelser. Samtidig er det listens ubetinget billigste bud på et lækkert landsted. Udbudspris: 2.995.000 kr.

Artikler
Efter tre år med stigninger: Salget af landbrug falder
Efter tre år med stigninger: Salget af landbrug falder
Salget af landbrugsejendomme steg hvert år fra 2014 til 2017, men nu er kurven knækket i den anden retning. Der bliver dog stadig solgt fem procent flere landbrug end for fem år siden, viser nye handelstal fra Landbrugssiden.dk.
Landbrugssiden.dk får statistikunivers
Landbrugssiden.dk får statistikunivers
Det er nu muligt at se nøgletal på kvæggårde, skovejendomme og meget mere i Landbrugssiden.dk’s nye statistikunivers.
Boligsalget blomstrer i flere landdistriktskommuner
Boligsalget blomstrer i flere landdistriktskommuner
I år er der investeret flere penge i huskøb i mange danske landkommuner, flere steder er stigningsprocenten over landsgennemsnittet. Kommunernes anstrengelser for at skabe vækst og udvikling bærer frugt, lyder det fra formanden for Landdistrikternes Fællesråd.
Gang i salget: Flere landejendomme skifter hænder
Gang i salget: Flere landejendomme skifter hænder
Der er solgt 675 landejendomme i første halvdel af 2017. Det er 19 procent flere end i samme periode sidste år.
Salget af landejendomme stiger 67 procent
Salget af landejendomme stiger 67 procent
Årets første kvartal på boligmarkedet har budt på masser af salg. Og det gælder også, hvis man ser særskilt på handler af landejendomme. Tal fra Boligsiden.dk viser, at der i de tre første måneder af 2017 blev solgt 427 boliger i kategorien, hvilket er en stigning på 67 procent sammenlignet med samme periode i 2013. Nordjylland …